Nederland – Vakantie in eigen land – Godfried van Loo, Marlou Jacobs – Paperback (9789083042756)

Nederland - Vakantie in eigen land - Godfried van Loo, Marlou Jacobs - Paperback (9789083042756) 9789083042756
Bestel het boek Nederland – Vakantie in eigen land – Godfried van Loo, Marlou Jacobs – Paperback (9789083042756) online bij Bookspot.nl voor slechts 20.00. Dit boek uit de categorie Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789083042756. De bezorgkosten zijn 0.00. Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis.


POPULAIRSTE REISGIDS VAN NEDERLAND
De eerste druk was na twee weken al uitverkocht. Met lovende recensies is dit luxe reisboek dan ook met recht de meest populaire reisgids van Nederland!
Ontdek 20 bijzondere regio’s in Nederland, weg van de drukte. Voor een weekend weg of een langere vakantie in eigen land omgeven door natuur, rust, veel ruimte en vriendelijke mensen. Een luxe uitgevoerd reisboek dat een prachtig cadeau is voor jezelf of een ander.
Ontdek verrassend Nederland
Deze inhoudelijke reisgids is voorzien van prachtige foto’s en achtergrondverhalen. Ontdek onbekende, onverwachte en verrassende plekken in Nederland. We nemen je mee door eeuwenoude polders met fraaie windmolens, glooiende landschappen met statige kastelen, waterrijke natuurgebieden, schaduwrijke bossen en langs de mooiste dorpjes van Nederland.
Bijzondere en rustige regio's
Reis mee door de 20 Nationale Landschappen die ons land rijk is, met elk een geheel eigen karakter. We helpen je bovendien ook praktisch op weg om deze landschappen zelf te ontdekken met tientallen fiets- en wandelroutes, kaarten, zorgvuldig geselecteerde overnachtingstips en veel achtergrondinformatie. Op een verrassende manier leer je Nederland zo nog beter kennen. Een boek geschreven door de ervaren reisgidsmakers van REiSREPORT, Marlou Jacobs en Godfried van Loo.
Gratis app voor onderweg
Onderweg kun je gebruik maken van de gratis app voor mobiel en tablet. Alle noemenswaardige plekken die je in het boek tegenkomt, vind je hierin terug op een interactieve kaart. Zo helpen we je ook tijdens een wandeling of fietstocht je weg te vinden om zo niets te hoeven missen. Op de uitgebreide website www . reisreport . nl is bovendien nog meer informatie te vinden en zijn video’s te bewonderen.
– WANDELEN, FIETSEN EN MEER –
Dit luxe reisboek is niet alleen inhoudelijk en interessant, maar ook een aanwinst voor wie van wandelen en fietsen houdt. Tientallen wandelingen en fietsroutes zijn toegevoegd. We behandelen wandeltochten die in het landschap zijn gemarkeerd of nemen je mee op pad met knooppunten routes. Zowel wandelknooppunten als fietsknooppunten. Zogenoemde klompenpaden, ommetjes of andere bekende varianten zijn in dit boek te vinden. Tevens passeren we soms bekende wandelingen en fietstochten zoals het Pieterpad of de Acht kastelen route.
De mooiste plekken van Nederland?
De behandelde regio's liggen verspreid door Nederland. Zo maken we je vakantie niet alleen interessant door geschiedenis en natuur aan bod te laten komen, maar zoomen we ook in. Drenthe, Gelderland, Overijssel, Friesland, Zeeland, Utrecht, Limburg… De Nationale Landschappen zijn overal te vinden. Denk aan de Veluwe in Gelderland, het Heuvelland in Limburg, Walcheren of Zeeuws-Vlaanderen in Zeeland, de Friese Meren in Friesland, het Groene Woud in Brabant of de polders van Laag Holland, Noordoost-Twente, Winterswijk… En nog veel meer regio's. Trek er op uit en ga wandelen of fietsen door heel Nederland. Start je reis in ieder geval op de startpagina van Nederland, www . reisreport . nl/nederland.
Prachtig cadeau (ook voor jezelf)
Dit luxe uitgevoerde reisboek is een prachtig cadeau voor jezelf of een ander. Niet alleen door de inhoud en schitterende foto's, maar ook door de keuze in papiersoort en luxe afwerking. Bekijk tevens aanvullende videobeelden op www.reisreport.nl

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over Nederland – Vakantie in eigen land – Godfried van Loo, Marlou Jacobs – Paperback (9789083042756):
Categorie: Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789083042756
Extra info: Paperback
Taal: Nederlands
Schrijver:
Jaar van publicatie: 20
Datum: 2020