Nederlands in actie – Berna de Boer – Paperback (9789046902981)

Bestel het boek Nederlands in actie – Berna de Boer – Paperback (9789046902981) online bij Bookspot.nl voor slechts 48.50. Dit boek uit de categorie Boeken > School & studieboeken > Alle school & studieboeken heeft ISBN Nummer 9789046902981. De bezorgkosten zijn 0.00. 2 – 3 Werkdagen.


Nederlands in actie is een totaalmethode NT2 voor hoger opgeleiden, van niveau A2 naar B1. In elk hoofdstuk komen steeds alle vaardigheden aan bod: lezen, luisteren, spreken en schrijven. Daarnaast is er aandacht voor de uitbreiding van de woordenschat en de grammaticale kennis. Bij alle onderdelen ligt het accent op het actief gebruik van de taal in betekenisvolle situaties. Het boek bevat acht hoofdstukken, elk met een eigen thema. Aan bod komen: werk, studie en vrije tijd, reizen, gevoelens, onderwijs, buitenlanders in Nederland, relaties, economie en kunst. De auteurs bieden de leerstof zeer gevarieerd aan. Er is gekozen voor herkenbare teksten en beeldfragmenten uit het dagelijks leven, met aansprekende opdrachten en actieve werkvormen. Aan het eind van elk hoofdstuk staan vragen waarmee de cursist kan reflecteren op zijn vaardigheden. De website bij Nederlands in actie bevat veel aanvullend studiemateriaal, waaronder beeld- en geluidsfragmenten en de uitgeschreven teksten daarvan, ingesproken leesteksten en vocabulaire uit het boek, extra opdrachten en lijsten met frequente woorden. Docenten kunnen een handleiding en toetsen aanvragen. Nederlands in actie is een methode voor hoger opgeleiden, zoals uitwisselingsstudenten en expats, maar is ook geschikt voor studenten Nederlands in het buitenland. Berna de Boer, Margaret van der Kamp en Birgit Lijmbach zijn als docent NT2 verbonden aan het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen. Ze schreven onder andere ook Nederlands in gang (tot A2) en Nederlands op niveau (van B1 tot B2). Deze methodes vormen samen met Nederlands in actie een complete leergang.

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over Nederlands in actie – Berna de Boer – Paperback (9789046902981):
Categorie: Boeken > School & studieboeken > Alle school & studieboeken
ISBN: 9789046902981
Extra info: Paperback
Taal: Nederlands
Schrijver:
Jaar van publicatie: 20
Datum: 2012