New York buiten de gebaande paden – Lucas Ligtenberg – eBook (9789462250420)

Bestel het boek New York buiten de gebaande paden – Lucas Ligtenberg – eBook (9789462250420) online bij Bookspot.nl voor slechts 6.49. Dit boek uit de categorie eBooks > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789462250420. De bezorgkosten zijn 2.95. Direct downloaden.


New York! In deze reisgids vindt u alles wat u elders niet kunt vinden. In deze gids geen openingstijden van musea, prijzen van hotels of waar u een metrokaartje koopt. Want de voorbereiding op een reis is zo vele meer dan het vergaren van praktische informatie. Lucas Ligtenberg kent New York als geen ander en weet dat de stad de wereld in het klein is én het centrum ervan. In die metropool leidt hij de lezer rond. Het is vooral een tocht door de geschiedenis en langs de mensen die de stad hebben gemaakt. Hoogtepunten en dieptepunten, winnaars en verliezers, steenrijk en straatarm. Over Subways en potholes, blt's en deli's, yellow cabs en Black Monday, ticker tape en gridlock. Chrysler en Greeley, Potok en Pulitzer, Roth en Rockefeller, Macy's en Mumford. Van het Nederlandse begin in het dorp Nieuw Amsterdam naar Harlem, Greenwich Village en Hell's Kitchen, Kleindeutschland en Little Italy, Lafayette en Queens, Chinatown en Little Haiti, Alphabet City en de United Nations, en tientallen etnische enclaves. Nergens leefden zoveel beroemdheden, van Woody Allen en Jackie Kennedy tot Leonard Bernstein, William Randolph Hearst, Charles Lindbergh, Rudy Giuliani en Barack Obama. Als Ligtenberg over New York schrijft, doemt voor je geestesoog de skyline op en hoor je de metro ratelen. De stad komt tot leven, of je er nu over leest op Broadway of thuis in je leunstoel. 'Het boek moet wel mee in de rugzak… zeldzaam rijk aan saillante details en smakelijke anekdotes.'- NRC Handelsblad

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over New York buiten de gebaande paden – Lucas Ligtenberg – eBook (9789462250420):
Categorie: eBooks > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789462250420
Extra info: eBook
Taal: Nederlands
Schrijver:
Jaar van publicatie: 20
Datum: 2013