Niet alleen – Tim Voors – Paperback (9789464040647)

Bestel het boek Niet alleen – Tim Voors – Paperback (9789464040647) online bij Bookspot.nl voor slechts 22.99. Dit boek uit de categorie Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789464040647. De bezorgkosten zijn 0.00. Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis.


'Een must-read voor iedereen die overweegt een lange wandeling te maken!' Lonely Planet Traveller
Je gezin, werk en comfortabele leven in Nederland achterlaten om aan de andere kant van de wereld 3100 kilometer (4 miljoen stappen!) te gaan lopen: Tim Voors deed het en trok vijf maanden lang dwars door Nieuw-Zeeland. Zijn avontuurlijke voettocht voert hem van het Noordereiland naar het Zuidereiland, langs de Te Araroa Trail. Eerst is hij alleen, maar al snel ontmoet hij twee vrouwen die zijn reisgenoten en trail family worden. Samen trotseren ze stormen en wilde rivieren en bivakkeren ze in de wildernis. Het weer is onvoorspelbaar, de natuur ruig en adembenemend mooi.
In dit met foto's en aquarellen geïllustreerde reisdagboek vertelt Tim over de ontberingen, over het weg-zijn van huis en over de voordelen van het samen lopen met vreemdelingen. Een verhaal over vrijheid, vriendschap en verbondenheid, dat je niet weg kunt leggen. Inspiratie voor sportieve, mentale én spirituele avonturiers.
'De prettige verteltrant heeft een zekere wandelcadans, waardoor de lezer kan invoelen bijna zelf trailloper te zijn. Voor
liefhebbers van wandelen en leven-overpeinzers.' NBD Biblion
Internationale lof voor Tims debuut Alleen:
'Zijn enthousiasme is aanstekelijk en hij legt een groot zelfbewustzijn aan de dag.' BBC
'De epische, zes maanden durende reis van een man alleen.' Lonely Planet
'Een van de mooist geïllustreerde trailverslagen ooit.' CNN Great Big Story
'Geweldige verhalen.' Quote Magazine
'Inspirerend.' Jan Magazine

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over Niet alleen – Tim Voors – Paperback (9789464040647):
Categorie: Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789464040647
Extra info: Paperback
Taal: Nederlands
Schrijver:
Jaar van publicatie: 20
Datum: 2021