O vader wij zijn samen geweest – Wim Jansen – Paperback (9789079875924)

Bestel het boek O vader wij zijn samen geweest – Wim Jansen – Paperback (9789079875924) online bij Bookspot.nl voor slechts 18.90. Dit boek uit de categorie Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789079875924. De bezorgkosten zijn 2.95. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, volgende dag in huis.


De cruciale rol die een vader speelt… Het kleinschalige boerenleven van toen, dichtbij de aarde, met de seizoenen… De kennismaking met erotiek, liefde en dood… Een boek met een luchtig levensbeschouwelijk accent in de sfeer van een historische streekroman. Wim Jansen vertelt over zijn vader, een heftig levende man die als boer van het leven genoot maar er ook hartstochtelijk aan heeft geleden. De confrontatie met de dood vormt de rode draad in de verhalen. Een thema dat lichtvoetig ter sprake wordt gebracht maar naar het eind toe steeds indringender – tot uiteindelijk verzoening met de dood plaatsvindt. Dit alles tegen de achtergrond van het Zeeuws-Vlaamse boerenleven uit het derde kwart van de vorige eeuw, met alle turbulente maatschappelijke ontwikkelingen van dien. De titel is ontleend aan het bekende gedicht Voor vader van Hans Lodeizen. Wim Jansen, emeritus predikant van Vrijzinnig Delft en de Vrijzinnige Koorkerkgemeenschap in Middelburg, heeft verschillende publicaties op zijn naam staan, o.a. Waar ben je nu? – over de dood van onze dierbaren, Boerenkind – geschiedenis van een paradijs, Vlammend paradijs – bekentenissen, Dominee zoekt God – dagboek van een laatste zondagmorgen, de dichtbundel Zingen aan de Styx en Bron in je brein – bidden tot de God in wie je niet gelooft. In juni 2019 verschenen zijn dierenverhalen O hemel, zei de krokodil – 52 dierenverhalen voor jong en oud om zoiets als God ter sprake te brengen. Zie ook zijn website www.wimjansen.nu

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over O vader wij zijn samen geweest – Wim Jansen – Paperback (9789079875924):
Categorie: Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789079875924
Extra info: Paperback
Taal: Nederlands
Schrijver:
Jaar van publicatie: 20
Datum: 2020