Provence en de Cote d'Azur – Capitool – Paperback (9789000369072)

Bestel het boek Provence en de Cote d'Azur – Capitool – Paperback (9789000369072) online bij Bookspot.nl voor slechts 28.99. Dit boek uit de categorie Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789000369072. De bezorgkosten zijn 0.00. Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis.


De Capitool Reisgids Provence en de Côte d’Azur helpt je bij het samenstellen van de perfecte reis.
Deze reisgids verdeelt de Provence in vijf regio’s: Rivièra en Alpes-Maritimes, Var en Îles d’Hyères, Bouches-du-Rhône en Nîmes, Vaucluse en Alpes-de-Haute-Provence. Toer door de mooie Provençaalse dorpjes van de Petit Luberon, dompel je onder in de glamour van Cannes, geniet van een heerlijke bouillabaisse in Marseille of bezoek de wijngaarden van Châteauneuf-du-Pape; deze gids toont je de parels van Provence.
✔ Dankzij de prachtige fotografie waan je jezelf al op je bestemming
✔ In het jaaroverzicht van de Provence vind je een selectie van festivals en evenementen door het jaar heen
✔ Gedetailleerde plattegronden helpen je bij het vinden van de weg
✔ Opengewerkte illustraties tonen het interieur van must sees, zoals de Fondation Maeght, Villa Ephrussi de Rothschild, de basiliek Ste-Marie-Madeleine en het Romeinse theater van Orange
✔ Ontdek de beste restaurants, mooiste accommodaties en leukste winkels
✔ Achter in de gids vind je onmisbare praktische informatie voor een ontspannen reis
Met Capitool Reisgidsen ben je verzekerd van een reisgids boordevol informatie, met duidelijke plattegronden, prachtige foto’s en illustraties en handige tips. Met de Capitooltips geniet je van de mooiste uitzichten, maak je de beste vakantiefoto’s en ontdek je de bijzonderste plekjes. Jouw mooiste reis begint hier!
Andere titels die wellicht interessant zijn:
✔ Capitool Frankrijk
✔ Capitool Top 10 Provence en de Côte d'Azur
Neem voor alle bestemmingen een kijkje op www.capitool.nl.

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over Provence en de Cote d'Azur – Capitool – Paperback (9789000369072):
Categorie: Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789000369072
Extra info: Paperback
Taal: Nederlands
Schrijver:
Jaar van publicatie: 20
Datum: 2020