Reisdagboek Indonesië | Elmar

Reisdagboek Indonesië | Elmar de zwerver
Bestel het boek Reisdagboek Indonesië | Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 12.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038925264. De bezorgkosten van dit Reisgids over Indonesië zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Het Reisdagboek Indonesië is het achtste reisdagboek van ontwerpster Anke Landweer. De dagboeken zijn populair onder vakantiegangers die hun bijzondere herinneringen op een originele, handige en met name waardige manier willen vastleggen. Het geïllustreerde reisdagboek voor reizigers die een bezoek brengen aan Indonesië ligt deze week in de winkels.


Het dagboek bevat handige pagina’s voor notities, adressen en natuurlijk voor alle ervaringen en verhalen. Bovendien bevat het een checklist, een weekplanner en een uitgavenoverzicht, zodat je altijd doordacht op reis gaat. Het Reisdagboek Europa heeft een luxe vormgeving zodat de meest waardevolle herinneringen altijd levend blijven. Eerder verschenen in de serie Reisdagboeken al het Reisdagboek Azië, Australië & Nieuw-Zeeland, Afrika, China, Europa, Zuid-Amerika en het Wereldreisdagboek. De dagboeken zijn leuk om aan te schaffen voor een vakantie, maar ook uiterst geschikt als origineel cadeau.

Reisdagboek Indonesië | Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Reisdagboek Indonesië | Elmar:
ISBN Nummer: 9789038925264
Categorie:Reisgids
Uitgever: Elmar
Continent: Azië
Land: Indonesië
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 160