Reisfotografiegids Van nature klikt het! | KNNV

Reisfotografiegids Van nature klikt het! | KNNV de zwerver
Bestel het boek Reisfotografiegids Van nature klikt het! | KNNV online bij DeZwerver.nl voor slechts 24.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789050117289. De bezorgkosten van dit over zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Voor junior fotografen die een klik hebben met de natuur. Dit boek is geschreven voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar die graag (beter) willen leren fotograferen. Als thema hebben we gekozen voor de natuur. Natuur is schitterend, indrukwekkend, rustgevend en overal. Je hoeft dus niet heel veel moeite te doen om mooie foto onderwerpen te vinden, want in je tuin, of in het park kun je al beginnen.
 
In dit leerboek voor de junior fotograaf leren we je op een hele begrijpelijke manier de basis beginselen van de fotografie. Aan de hand van hele mooie foto’s inspireren we jou en laten we je zien wat er allemaal mogelijk is. Techniek is belangrijk, maar plezier staat voorop!
 
Basistechnieken van de fotografie
Hoe word je een goeie fotograaf
Fototips uit de natuur
Een deel van de opbrengst van dit boek komt ten goede aan Stichting KidzKlix, om zoveel mogelijk kinderen kennis te kunnen laten maken met de natuur.

Reisfotografiegids Van nature klikt het! | KNNV kopen

Wat aanvullende informatie over Reisfotografiegids Van nature klikt het! | KNNV:
ISBN Nummer: 9789050117289
Categorie:
Uitgever: KNNV
Continent:
Land:
Regio:
Taal:
Aantal pagina’s: 88