Reisgids 111 plekken in Amsterdam die je gezien moet hebben | Thoth

Bestel het boek Reisgids 111 plekken in Amsterdam die je gezien moet hebben | Thoth online bij DeZwerver.nl voor slechts 17.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789068686777. De bezorgkosten van dit over Nederland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


* Een gids en leesboek over onbekende en
verrassende plekken in Amsterdam
* Met idyllische locaties voor zomergenot
* Bijzondere hotspots, gekke musea en
bruisende broedplaatsen
Bas van Lier (1961) is journalist, schrijver van bedrijfsgeschiedenissen
en andere
opdrachtpublicaties
en auteur van non-fictie voor kinderen. Bij Uitgeverij THOTH
publiceerde hij eerder een biografie van zijn grootvader: Carel van Lier 1897-1945
– Kunsthandelaar, wegbereider.
Zelfs voor geboren en getogen Amsterdammers kent de stad vele geheimen en onbekende plekken. Verscholen hofjes in de Jordaan, de winkel van Stadshout, de Hortus van de VU, of het restaurant waar je betaalt wat je voelt: ook de doorgewinterde Amsterdammer komt met dit boek voor verrassingen te staan. Het telt 111 minder bekende en onverwachte plekken in de stad, van het Siegerpark in Zuid tot een wijngaard in Noord en van het hoogste terras in West tot de Hoge Brug in Oost.
 
De 111 plekken-boeken zijn de ideale gids om een specifieke stad of streek te ontdekken. Ze beschrijven steden en regio’s vanuit een eigenzinnig en persoonlijk perspectief, bieden de beste insidertips en slaan andere wegen in, weg van de toeristenpaden.
Met charme en humor worden buitenissige, merkwaardige en verrassende plekken beschreven en vertellen deskundige schrijvers spannende verhalen. De boeken hebben een overtuigend en helder grafisch concept en zijn inspirerend om te lezen. De bonte mengeling van onderhoudende verhalen, eigenwijze wetenswaardigheden en sfeerrijke foto’s nodigt zowel stads- en streekbewoners als toeristen uit om plekken te bezoeken die ze daarvoor nog niet kenden.

Reisgids 111 plekken in Amsterdam die je gezien moet hebben | Thoth kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids 111 plekken in Amsterdam die je gezien moet hebben | Thoth:
ISBN Nummer: 9789068686777
Categorie:
Uitgever: Thoth
Continent: Europa
Land: Nederland
Regio:
Taal:
Aantal pagina’s: 238