Reisgids 111 plekken in Haarlem die je gezien moet hebben | Thoth

Reisgids 111 plekken in Haarlem die je gezien moet hebben | Thoth de zwerver
Bestel het boek Reisgids 111 plekken in Haarlem die je gezien moet hebben | Thoth online bij DeZwerver.nl voor slechts 16.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789068687545. De bezorgkosten van dit over Nederland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Achter het rimpelloze vernis van de brave museumstad verbergt Haarlem een compleet ander gezicht. Dat van een levendige stad vol verrassingen. Ontmoet exotische schepselen in de kleinste dierentuin van Nederland. Ga naar een afgelegen café waar de koeien het eten van je bord kijken. Struin door wilde bloementuinen of ontdek een onzichtbare atoombunker. Huur een fluisterboot en vaar geruisloos over de Haarlemse grachten of overnacht in de Beachbus bij Bloemendaal.

De 111 PLEKKEN-boeken zijn de ideale gidsen om een specifieke stad of streek te ont-dekken. Ze beschrijven steden en regio’s vanuit een eigenzinnig en persoonlijk perspectief, bieden goede insidertips en slaan andere wegen in, weg van de toeristenpaden. Met charme vertellen deskundige schrijvers spannende verhalen. De mengeling van onderhoudende verhalen, eigenwijze wetenswaardigheden en sfeerrijke foto’s nodigt zowel stads- en streekbewoners als toeristen uit om plekken te bezoeken die ze eerder niet kenden. Andrew Groeneveld biedt de beste insidertips en neemt je mee op een tocht langs 111 bijzondere en onvermoede plekken in Haarlem en haar buitengebied.

Reisgids 111 plekken in Haarlem die je gezien moet hebben | Thoth kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids 111 plekken in Haarlem die je gezien moet hebben | Thoth:
ISBN Nummer: 9789068687545
Categorie:
Uitgever: Thoth
Continent: Europa
Land: Nederland
Regio: Noord-Holland
Taal:
Aantal pagina’s: 236