Reisgids 111 plekken in Nijmegen die je gezien moet hebben | Thoth

Bestel het boek Reisgids 111 plekken in Nijmegen die je gezien moet hebben | Thoth online bij DeZwerver.nl voor slechts 17.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789068687774. De bezorgkosten van dit over Nederland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Nijmegen kent vele verborgen schatten. Ontdek het Anatomisch Museum, waar je baby’s op sterk water kunt bekijken, het winkeltje dat vergeten kantoorplanten verkoopt of het slingerende kabouterpad. Daal af naar de oergronden van de stad of wandel je ‘Walk of Wisdom’ door de uitgestrekte uiterwaarden. Breng een bezoek aan het verdwenen kinderdorp in Neerbosch, maak een fietstocht langs de wijngaarden in Groesbeek of ga hoelahoepen aan de Waal.
 
Bart Speleers en Andrew Groeneveld wijzen de weg naar 111 bijzondere en onvermoede plekken. Ze bieden de beste insidertips en tonen Nijmegen op haar veelzijdigst.
 
Over de serie
De 111 PLEKKEN-boeken zijn de ideale gidsen om een specifieke stad of streek te ont-dekken. Ze beschrijven steden en regio’s vanuit een eigenzinnig en persoonlijk perspectief, bieden goede insidertips en slaan andere wegen in, weg van de toeristenpaden. Met charme vertellen deskundige schrijvers spannende verhalen. De mengeling van onderhoudende verhalen, eigenwijze wetenswaardigheden en sfeerrijke foto’s nodigt zowel stads- en streekbewoners als toeristen uit om plekken te bezoeken die ze eerder niet kenden.

Reisgids 111 plekken in Nijmegen die je gezien moet hebben | Thoth kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids 111 plekken in Nijmegen die je gezien moet hebben | Thoth:
ISBN Nummer: 9789068687774
Categorie:
Uitgever: Thoth
Continent: Europa
Land: Nederland
Regio:
Taal:
Aantal pagina’s: 240