Reisgids ANWB extra Londen | ANWB Media

Reisgids ANWB extra Londen | ANWB Media de zwerver
Bestel het boek Reisgids ANWB extra Londen | ANWB Media online bij DeZwerver.nl voor slechts 12.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789018041274. De bezorgkosten van dit Reisgids over Engeland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


ANWB Extra Londen beschrijft 15 hoogtepunten: dé plekken die je moet bezoeken om de stad optimaal te beleven. De belangrijkste bezienswaardigheden maar ook suggesties voor unieke ervaringen en ontdekkingen.Op de grote uitneembare kaart staan naast de 15 hoogtepunten ook de bezienswaardigheden, hotels, restaurants en uitgaansgelegenheden gemarkeerd.

Ontdek Londen met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Londen! Door zijn rijke historie, gezellige pubs en vele winkels is Londen een perfecte bestemming voor een leuke citytrip. De compacte ANWB Extra reisgids Londen biedt naast diverse routes door de stad, veel praktische tips over hotels en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je tijdens je stedentrip niet mag missen. Bezoek de kerk van Westminister Abbey, wandel door het kleurrijke China Town vlakbij Soho en bekijk de stad van grote hoogte vanaf het reuzenrad London Eye. Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de handtas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor winkelen, eten en drinken en uitgaan. ANWB Extra is de succesvolste reisgidsenserie van Nederland! Met al meer dan 5 miljoen compacte gidsen verkocht, biedt deze serie een reisgids voor nagenoeg iedere denkbare bestemming.

Reisgids ANWB extra Londen | ANWB Media kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids ANWB extra Londen | ANWB Media:
ISBN Nummer: 9789018041274
Categorie:Reisgids
Uitgever: ANWB Media
Continent: Europa
Land: Engeland
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 128