Reisgids ANWB extra St. Petersburg | ANWB Media

Reisgids ANWB extra St. Petersburg | ANWB Media de zwerver
Bestel het boek Reisgids ANWB extra St. Petersburg | ANWB Media online bij DeZwerver.nl voor slechts 12.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789018045357. De bezorgkosten van dit reisgids / stadsgids over Rusland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Dé compacte reisgids St.-Petersburg. Met handige uitneembare kaart

Beleef St. Petersburg met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra St. Petersburg! In het water van de Neva weerspiegelen de façades van de paleizen. ‘Venetië van het Noorden’ wordt de stad ook wel genoemd. De hoeveelheid monumenten en musea zorgt voor een vol dagprogramma.

De ANWB Extra reisgids St. Petersburg biedt naast diverse routes door de stad en veel praktische tips over hotels en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je tijdens je citytrip niet mag missen. Struin over het Paleisplein en het Plein der kunsten. Rust even uit in de Zomertuin, het oudste park van de Stad. Of bezoek kunstmuseum de Hermitage.

Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de tas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor overnachten, winkelen, eten en drinken en uitgaan. ANWB Extra is de succesvolste reisgidsenserie van Nederland! Met meer dan 120 gidsen biedt deze serie een reisgids voor nagenoeg iedere denkbare bestemming.

Reisgids ANWB extra St. Petersburg | ANWB Media kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids ANWB extra St. Petersburg | ANWB Media:
ISBN Nummer: 9789018045357
Categorie:reisgids / stadsgids
Uitgever: ANWB Media
Continent: Europa
Land: Rusland
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 128