Reisgids Capitool Reisgidsen België & Luxemburg | Unieboek

Reisgids Capitool Reisgidsen België & Luxemburg | Unieboek de zwerver
Bestel het boek Reisgids Capitool Reisgidsen België & Luxemburg | Unieboek online bij DeZwerver.nl voor slechts 28.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789000341481. De bezorgkosten van dit Reisgids over België zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Door de combinatie van visuele uitbundigheid in de vorm van driedimensionale tekeningen van bezienswaardigheden en heel veel kleurenfoto’s én praktische bruikbaarheid door middel van verhelderende kaarten en compacte teksten onderscheiden de Capitool reisgidsen zich van alle andere.

Deze reisgids verschaft u alle bruikbare informatie om uw vakantie in België en Luxemburg tot een succes te maken. Van de mooiste bezienswaardigheden in de steden tot sportieve activiteiten in de prachtige Ardennen en van musea tot brouwerijen!

Rijke culturele tradities

Vlaanderen is beroemd om zijn oude handelssteden, zoals Brugge, Gent en Antwerpen, waar veel rijkversierde architectuur uit het verleden bewaard is gebleven. Wallonië en Luxemburg zijn ruiger, omdat de heuvelachtige, beboste Ardennen het landschap domineren; beide regio’s zijn bezaaid met kathedralen en kastelen. De gebieden kennen ral van musea, van kant en schilderijen tot auto’s en chocolade. De grootste toeristische stad aan de kust is Oostende met een drukke jacht- en vissershaven. 
 
De Capitool Reisgids België & Luxemburg
In de reisgids België & Luxemburg zijn de landen opgedeeld in zeven gebieden. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto’s, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Met ook geschiedenis, accommodatie, restaurants, amusement, buitenactiviteiten en winkels. 

Reisgids Capitool Reisgidsen België & Luxemburg | Unieboek kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Capitool Reisgidsen België & Luxemburg | Unieboek:
ISBN Nummer: 9789000341481
Categorie:Reisgids
Uitgever: Unieboek
Continent: Europa
Land: België
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 344