Reisgids Historische Route De Ardennen | Elmar

Reisgids Historische Route De Ardennen | Elmar de zwerver
Bestel het boek Reisgids Historische Route De Ardennen | Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 14.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038925356. De bezorgkosten van dit Reisgids over België zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


In augustus 1944 leken de dagen voor Hitlers Derde Rijk geteld. Op het westelijke front dreven de geallieerden de Duitse troepen steeds meer terug richting de Duitse grens en in het oosten verloren de Duitsers steeds meer terrein aan de oprukkende Russische legers. De algemene opinie was dat de oorlog vóór kerstmis 1944 wel voorbij zou zijn. Het front in de Ardennen werd gezien als een rustige sector, waar de Amerikaanse divisies tot rust konden komen en zich konden herstellen. Niets wees er op dat de Duitsers hele andere plannen hadden met het gebied van de Ardennen.

Dit boek voert u langs de plekken waar Hitler’s troepen een laatste poging deden het verloop van de Tweede Wereldoorlog in het westen van Europa weer naar hun hand te zetten. Voor iedereen die geïnteresseerd is in het waar en hoe van het Ardennenoffensief is deze gids een onmisbaar hulpmiddel.

Reisgids Historische Route De Ardennen | Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Historische Route De Ardennen | Elmar:
ISBN Nummer: 9789038925356
Categorie:Reisgids
Uitgever: Elmar
Continent: Europa
Land: België
Regio: Ardennen
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 162