Reisgids Insight Guide Nepal (Nederlands) | Cambium

Reisgids Insight Guide Nepal (Nederlands) | Cambium de zwerver
Bestel het boek Reisgids Insight Guide Nepal (Nederlands) | Cambium online bij DeZwerver.nl voor slechts 25.90. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789066554788. De bezorgkosten van dit Reisgids over Nepal zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Een rijk geillustreerde reisgids met diepgaande teksten: één van de beste reisgidsen die er bestaan. Eerste deel bestaat uit een beschrijving van de unieke aspecten van de regio, daarna een deel echte reisgids en als afsluiting een deel met praktische informatie. De uitstekende informatie wordt vergezeld van prachtige foto’s en heldere kaarten. Niet alleen om mee te nemen, maar ook om vooraf en zelfs achteraf weer in de stemming te komen.

Nepal heeft veel meer te bieden dan alleen het reusachtige Himalayagebergte. Ontdek in deze gids de onvoorstelbare diversiteit van dit land en het schitterend bewaard gebleven erfgoed.
 
De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met al deze opmerkelijke bezienswaardigheden, landschappen en culturen.
In de eerste hoofdstukken leest u alles over de geschiedenis en cultuur. Daarna volgt een gedeelte over o.a. de bevolking, festivals, kunstnijverheid, trektochten en de Nepalese keuken. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van de hoofdstad Kathmandu naar de weelderige Vallei van Pokhara in het Annapurnagebied. Langs de indrukwekkende Mount Everest naar het mysterieuze Thyangbocheklooster en vervolgens naar de uitgestrekte bossen en jungle van de Terai. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met themapagina’s over onder andere ‘Sherpa-kloosters en gompa’s’, de ‘Geboorteplaats van Boeddha’, en ‘De Weg naar Tibet’.
 
In het gedeelte ‘Reisinformatie’ vindt u alles over vervoer, accommodatie, reisbenodigdheden, toeristische tips, gezondheid, klimaat, religie, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden.
 
Insight Guide Nepal is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Reisgids Insight Guide Nepal (Nederlands) | Cambium kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Insight Guide Nepal (Nederlands) | Cambium:
ISBN Nummer: 9789066554788
Categorie:Reisgids
Uitgever: Cambium
Continent: Azië
Land: Nepal
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 344