Reisgids Michelin groene gids Zuid-Duitsland | Lannoo

Reisgids Michelin groene gids Zuid-Duitsland | Lannoo de zwerver
Bestel het boek Reisgids Michelin groene gids Zuid-Duitsland | Lannoo online bij DeZwerver.nl voor slechts 22.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789401439596. De bezorgkosten van dit Reisgids over Duitsland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


De serie Groene Reisgidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Reisgids wijst u de weg naar alle bijzonderheden die uw reisbestemming te bieden heeft, op een boeiende, grondige en praktische manier.

Door de opdeling in regio’s of microregio’s ontdekt u meteen wat u moet zien en waar u echt heen moet. Op bladzijde 1 vindt u een overzicht van de regio’s uit de gids en op de binnenzijde van het omslag worden de behandelde regio’s in kaart gebracht.
Toeristische plaatsen en bezienswaardigheden krijgen een duidelijke sterrenquotering. Hierdoor kunt u geen enkele ’topper’ missen.
*** de reis waard
** een omweg waard
* interessant
In de adresboekjes vindt u naast praktische informatie en tips voor activiteiten ook logeeradressen en eetgelegenheden voor ieders budget.
Met kaarten en plattegronden gebaseerd op de bekende Michelincartografie.

Reisgids Michelin groene gids Zuid-Duitsland | Lannoo kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Michelin groene gids Zuid-Duitsland | Lannoo:
ISBN Nummer: 9789401439596
Categorie:Reisgids
Uitgever: Lannoo
Continent: Europa
Land: Duitsland
Regio: Saarland
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 470