Reisgids Mini-expedities | KNNV

Reisgids Mini-expedities | KNNV de zwerver
Bestel het boek Reisgids Mini-expedities | KNNV online bij DeZwerver.nl voor slechts 21.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789050116893. De bezorgkosten van dit over Nederland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Jungletochten – Modderbaden – Bounty-stranden – Bergexpedities – Onbewoonde eilanden – Wild water 
 
Dit is het ideale inspiratieboek voor liefhebbers van actieve vakanties en het buitenleven. ‘Mini Expedities’ beschrijft 30 tochten die je in het weekend kunt ondernemen in en om Nederland. Avontuurlijk wandelen, fietsen, kanoën en kamperen…  
 
Wie dit leest, kan moeilijk thuisblijven. Wandelen wordt opeens hiken en fietsen mountainbiken. En dat is wél leuk, voor jong en oud.
 
30 tochten die je in het weekend kunt ondernemen in en om Nederland
Avontuurlijk wandelen, fietsen, kanoën en kamperen
Vol foto’s, routesuggesties en tips voor groot en klein
Het boek is interessant voor mensen met een actieve levensstijl of die daarover dromen. Mensen met kinderen zijn de grootste doelgroep omdat zij vaak op zoek zijn naar informatie hoe ze met hun kinderen naar buiten kunnen. Maar het boek richt zich op een bredere groep en is niet puur gericht op families. Het daagt groot en klein uit om buiten te spelen.
 
Claar Talsma is werkzaam bij de gemeente Utrecht, auteur van reisverhalen. Ze maakt graag anderen enthousiast voor actieve vakanties en het buitenleven.
 
Joanne Wissink is skileraar, auteur van blogs over winter- en bergsport en organisator van outdoor events.

Reisgids Mini-expedities | KNNV kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Mini-expedities | KNNV:
ISBN Nummer: 9789050116893
Categorie:
Uitgever: KNNV
Continent: Europa
Land: Nederland
Regio:
Taal:
Aantal pagina’s: 230