Reisgids National Geographic Argentinië | Kosmos

Reisgids National Geographic Argentinië | Kosmos de zwerver
Bestel het boek Reisgids National Geographic Argentinië | Kosmos online bij DeZwerver.nl voor slechts 25.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789021570211. De bezorgkosten van dit over Argentinië zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


National Geographic Reisgids Argentinië is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en bijzondere plekjes van het land.
 
Bezoek met deze National Geographic Reisgids Argentinië de legendarische Ruta 40, het wildrijke Esteros del Iberá en Tierra del Fuego. Verken Buenos Aires per fiets of maak hier een wandeling door het koloniale verleden. Vergeet niet de beroemde Mendoza-wijnen te proeven.
 
De uitgebreide kennismaking met Argentinië, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet. Speciaal aanbevolen voor natuur- en cultuurliefhebbers!

Reisgids National Geographic Argentinië | Kosmos kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids National Geographic Argentinië | Kosmos:
ISBN Nummer: 9789021570211
Categorie:
Uitgever: Kosmos
Continent: Zuid-Amerika
Land: Argentinië
Regio:
Taal:
Aantal pagina’s: 336