Reisgids National Geographic Brazilië | Kosmos

Reisgids National Geographic Brazilië | Kosmos de zwerver
Bestel het boek Reisgids National Geographic Brazilië | Kosmos online bij DeZwerver.nl voor slechts 25.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789021568232. De bezorgkosten van dit Reisgids over Brazilië zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Wereldwijd nemen experts van National Geographic een kijkje achter de schermen. Ze dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en het volk van een land. Zo ook in Brazilië, dat regelmatig in de schijnwerpers staat vanwege grote sportevenementen als het WK voetbal van 2014 en de Olympische Spelen in 2016, maar zeker ook door de spectaculaire natuur en culturele tradities.
 
Bezoek met deze National Geographic Reisgids Brazilië een voetbalwedstrijd, maak een nachtelijke fietstocht door São Paulo en ga op zoek naar jachtluipaarden. Of vaar met een boot over de Rio Negro en bezoek de prachtige stranden van de Costa Sol Poente. Uiteraard bevat deze reisgids schitterende fotografie, insider tips, wandelroutes en handige kaarten van hoogwaardige National Geographic-kwaliteit!
 

Reisgids National Geographic Brazilië | Kosmos kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids National Geographic Brazilië | Kosmos:
ISBN Nummer: 9789021568232
Categorie:Reisgids
Uitgever: Kosmos
Continent: Zuid-Amerika
Land: Brazilië
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 320