Reisgids National Geographic Cambodja | Kosmos

Reisgids National Geographic Cambodja | Kosmos de zwerver
Bestel het boek Reisgids National Geographic Cambodja | Kosmos online bij DeZwerver.nl voor slechts 25.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789021573120. De bezorgkosten van dit Reisgids over Cambodja zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Kleurrijke reisgids met veel illustraties. Goede beschrijvingen van land, volk en geschiedenis. Prettige leesgids om enthousiast te worden.

Deze exclusieve reisgids – met sublieme fotografie – neemt u mee naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De selectie is uniek en biedt u de kans om het land te bereizen zoals dat nog nooit met een reisgids mogelijk was.

* Met uitgebreide plaatsbeschrijvingen en diepgaande achtergrondinformatie.
* Speciale reportages over geschiedenis, cultuur en hedendaags leven.
* Prachtige kleurenfoto’s, gedetailleerde plattegronden, tekeningen en dwarsdoorsneden.
* Uitgebreide praktische informatie, adressen van hotels, restaurants, winkels.
* Uitgezette wandelingen en autotochten

Iedereen kent National Geographic. Een goed, gedegen en betrouwbaar merk. Dé bron van informatie over cultuur, natuur, architectuur en geschiedenis va alle plekken op aarde. Al deze jarenlang opgebouwde informatie is opgenomen in de National Geographic Reisgidsen. Dit, samen met de spectaculaire foto’s van National Geographic, maakt deze reisgidsen een must voor iedere reiziger met een bovengemiddeld interesseniveau. De serie wordt voorzien van nieuwe omslagen en gerestyled binnenwerk. En… uitgebreid met de up-coming reisbestemming: Cambodja.

Reisgids National Geographic Cambodja | Kosmos kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids National Geographic Cambodja | Kosmos:
ISBN Nummer: 9789021573120
Categorie:Reisgids
Uitgever: Kosmos
Continent: Azië
Land: Cambodja
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 320