Reisgids National Geographic Japan | Kosmos

Reisgids National Geographic Japan | Kosmos de zwerver
Bestel het boek Reisgids National Geographic Japan | Kosmos online bij DeZwerver.nl voor slechts 25.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789021573731. De bezorgkosten van dit Reisgids over Japan zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


National Geographic Reisgids Japan is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en het volk van het land.

Bezoek met deze National Geographic Reisgids Japan bekende sites als de majestueuze Fuji-vulkaan, keizerlijk Kioto, hypermodern en flitsend Tokio, de schitterende natuur van Hokkaido en vele andere schitterende Japanse bezienswaardigheden. De uitgebreide kennismaking met Japan, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet.

Speciaal aanbevolen voor natuur- en cultuurliefhebbers!

Reisgids National Geographic Japan | Kosmos kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids National Geographic Japan | Kosmos:
ISBN Nummer: 9789021573731
Categorie:Reisgids
Uitgever: Kosmos
Continent: Azië
Land: Japan
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 400