Reisgids National Geographic Kroatie | Kosmos

Reisgids National Geographic Kroatie | Kosmos de zwerver
Bestel het boek Reisgids National Geographic Kroatie | Kosmos online bij DeZwerver.nl voor slechts 25.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789021571690. De bezorgkosten van dit Reisgids over Kroatië zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


National Geographic Reisgids Kroatië is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en het volk van het land.
Bezoek met deze National Geographic Reisgids Kroatië de hoofdstad Zagreb, Noord-Kroatië, Slavonië, het schiereiland Istrië, de Kvarner en zijn eilanden, Noord- en Midden-Dalmatië, het achterland en het zuiden van Dalmatië met o.a. Dubrovnik en de eilanden voor de kust.
 
De uitgebreide kennismaking met Kroatië, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet. Speciaal aanbevolen voor natuur- en cultuurliefhebbers!

Reisgids National Geographic Kroatie | Kosmos kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids National Geographic Kroatie | Kosmos:
ISBN Nummer: 9789021571690
Categorie:Reisgids
Uitgever: Kosmos
Continent: Europa
Land: Kroatië
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 320