Reisgids National Geographic Parijs | Kosmos Uitgevers

Reisgids National Geographic Parijs | Kosmos Uitgevers de zwerver
Bestel het boek Reisgids National Geographic Parijs | Kosmos Uitgevers online bij DeZwerver.nl voor slechts 22.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789021570235. De bezorgkosten van dit Reisgids over Frankrijk zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


National Geographic-reisgidsen: vertrouwde kwaliteit in een nieuwe stijl.
 
Deze exclusieve reisgids – met sublieme fotografie – neemt u mee naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. Onmisbaar voor de nieuwsgierige reiziger. Een mooie inspirerende reisgids met veel aandacht voor cultuur. Veel illustraties.
 
National Geographic Reisgids Parijs is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en bijzondere plekjes van de stad. 
 
Bezoek met deze National Geographic Reisgids Parijs de oude straten van Le Marais, wandel langs de kunstzinnige verleidingen in Montmartre en over de met bomen omzoomde paden rond de Notre-Dame. Maak kennis met de vele wijken en bezienswaardigheden van o.a. Bastille en Champs-Elysees tot de Eiffeltoren. Of breng een bezoek aan het prachtige middeleeuwse stadje Provins, de tuinen van Giverny en de oude burcht van Blandy. 
 
De uitgebreide kennismaking met Parijs, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet. Speciaal aanbevolen voor natuur- en cultuurliefhebbers!
 

 

Reisgids National Geographic Parijs | Kosmos Uitgevers kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids National Geographic Parijs | Kosmos Uitgevers:
ISBN Nummer: 9789021570235
Categorie:Reisgids
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Continent: Europa
Land: Frankrijk
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 272