Reisgids National Geographic Portugal | Kosmos

Reisgids National Geographic Portugal | Kosmos de zwerver
Bestel het boek Reisgids National Geographic Portugal | Kosmos online bij DeZwerver.nl voor slechts 25.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789021571676. De bezorgkosten van dit Reisgids over Portugal zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


National Geographic Reisgids Portugal is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en het volk van het land.
 
Bezoek met deze National Geographic Reisgids Portugal de wijk Alfama, de oudste van Lissabon, ga naar de uiterste westpunt Cabo de São Vicente en maak een dagtocht door de dorpjes van het Serra da Marofa-gebergte. Ontdek waar je de Portugese gitaar kunt leren bespelen, waar je azulejo’s kunt beschilderen en de kurkoogst kunt meemaken. Of maak een excursie buiten de gebaande paden, zoals naar het nationale park Peneda-Gerês, de Romeinse nederzetting Conímbriga en het weelderige eiland Madeira.
 
De uitgebreide kennismaking met Portugal, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet. Speciaal aanbevolen voor natuur- en cultuurliefhebbers!

 

Reisgids National Geographic Portugal | Kosmos kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids National Geographic Portugal | Kosmos:
ISBN Nummer: 9789021571676
Categorie:Reisgids
Uitgever: Kosmos
Continent: Europa
Land: Portugal
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 272