Reisgids National Geographic Roemenië | Kosmos

Reisgids National Geographic Roemenië | Kosmos de zwerver
Bestel het boek Reisgids National Geographic Roemenië | Kosmos online bij DeZwerver.nl voor slechts 25.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789021569215. De bezorgkosten van dit Reisgids over Roemenië zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


National Geographic Reisgids Roemenië is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en het volk van het land.
 
Bezoek met deze National Geographic Reisgids Roemenië hoofdstad Boekarest of de zeven regio’s Muntenië, Oltenië, Transsylvanië, Banat en Crisana, Maramures, Moldavië en Dobrogea aan de Zwarte Zee. Of kom meer te weten over verzetsstrijders, heilzaam water en de Roma.
 
De uitgebreide kennismaking met Roemenië, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet. Speciaal aanbevolen voor natuur- en cultuurliefhebbers!

Reisgids National Geographic Roemenië | Kosmos kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids National Geographic Roemenië | Kosmos:
ISBN Nummer: 9789021569215
Categorie:Reisgids
Uitgever: Kosmos
Continent: Europa
Land: Roemenië
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 272