Reisgids National Geographic Schotland | Kosmos

Reisgids National Geographic Schotland | Kosmos de zwerver
Bestel het boek Reisgids National Geographic Schotland | Kosmos online bij DeZwerver.nl voor slechts 25.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789021575223. De bezorgkosten van dit over Schotland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


National Geographic Reisgids Schotland is een exclusieve gids met sublieme fotografie die je meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en bijzondere plekjes van de streek.
 
Bezoek met deze National Geographic Reisgids Schotland de Royal Mile in Edinburgh en leuke vissersdorpjes in Fife. Wandel langs de adembenemende kliffen van het eiland Skye en maak een trekking naar de top van Ben Macdui. Of assisteer bij de Highland Games en ga surfen op de Hebriden.
 
De uitgebreide kennismaking met Schotland, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet. Speciaal aanbevolen voor natuur- en cultuurliefhebbers!

Reisgids National Geographic Schotland | Kosmos kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids National Geographic Schotland | Kosmos:
ISBN Nummer: 9789021575223
Categorie:
Uitgever: Kosmos
Continent: Europa
Land: Schotland
Regio:
Taal:
Aantal pagina’s: 318