Reisgids National Geographic Sicilie | Kosmos

Reisgids National Geographic Sicilie | Kosmos de zwerver
Bestel het boek Reisgids National Geographic Sicilie | Kosmos online bij DeZwerver.nl voor slechts 22.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789021570280. De bezorgkosten van dit Reisgids over Italië zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Ontdek Sicilia samen met National Geographic. Naast de bekende bezienswaardigheden biedt deze exclusieve reisgids ook veel informatie over minder bekende bezienswaardigheden van dit schitterende Italiaanse eiland die in meer dan 190 kleurenfoto’s worden verbeeld. Daarnaast bevat de gids uitgebreide praktische informatie, adressen van hotels, restaurants en winkels en 19 gedetailleerde plattegronden

 

Wereldwijd nemen experts van National Geographic een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en het volk van een land. Dankzij National Geographic Reisgidsen kan hun ervaring de jouwe worden. 
De reis indelen, korte kennismaking met Sicilië, zodat je je reis op je eigen wensen en interessegebieden kunt afstemmen. 
Ervaar unieke belevenissen, zoals een tocht naar de top van de Stromboli, koken met de lokale bevolking, Griekse tempels bekijken, regionale lekkernijen proeven (cannoli en ijs) en zwemmen in vulkaanwater.
Insider tips van de schrijvers en fotografen van National Geographic, maar ook van plaatselijke deskundigen, over hun favoriete plekjes, praktische zaken en veel meer. 
Wandelingen en autotochten, voorzien van duidelijke kaartjes, waaronder de streek boven Palermo, de ruige, met olijfbomen begroeide Iblei-bergen en een treinreis rond de Etna-vulkaan.
Excursies buiten de gebaande paden, zoals naar Favignana, het eiland van de tonijnvissers, de minivulkanen van Macalube en naar de kaasboerderijen van Ragusa.
Niet missen bij elk hoofdstuk vind je verwijzingen naar nadere informatie over sterk aanbevolen bezienswaardigheden en activiteiten. 
Prachtige kleurenfoto’s en handige kaarten maken het eenvoudig te kiezen, je reis uit te stippelen en overal het mooiste te zien.

Reisgids National Geographic Sicilie | Kosmos kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids National Geographic Sicilie | Kosmos:
ISBN Nummer: 9789021570280
Categorie:Reisgids
Uitgever: Kosmos
Continent: Europa
Land: Italië
Regio: Sicilië
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 192