Reisgids National Geographic Thailand | Kosmos

Reisgids National Geographic Thailand | Kosmos de zwerver
Bestel het boek Reisgids National Geographic Thailand | Kosmos online bij DeZwerver.nl voor slechts 25.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789021573106. De bezorgkosten van dit Reisgids over Thailand zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


National Geographic Reisgids Thailand is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en het volk van het land. 
 
Bezoek met deze National Geographic Reisgids Thailand de spectaculaire Similaueilanden, de beruchte Gouden Driehoek en de uithoeken van Isaan in het noordoosten. Of maak een tocht door het koloniale Bangkok en de tempelrijke stad Chiang Mai en een boottocht over de Chao Phraya-rivier.
 
De uitgebreide kennismaking met Thailand, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet. Speciaal aanbevolen voor natuur- en cultuurliefhebbers!

Reisgids National Geographic Thailand | Kosmos kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids National Geographic Thailand | Kosmos:
ISBN Nummer: 9789021573106
Categorie:Reisgids
Uitgever: Kosmos
Continent: Azië
Land: Thailand
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 400