Reisgids National Geographic Vietnam | Kosmos

Reisgids National Geographic Vietnam | Kosmos de zwerver
Bestel het boek Reisgids National Geographic Vietnam | Kosmos online bij DeZwerver.nl voor slechts 25.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789021573090. De bezorgkosten van dit Reisgids over Vietnam zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Deze exclusieve reisgids – met sublieme fotografie – neemt u mee naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De selectie is uniek en biedt u de kans om het lang te bereizen zoals dat nog nooit met een reisgids mogelijk was. Uitgebreide plaatsbeschrijvingen en diepgaande achtergrondinformatie. Speciale reportages over geschiedenis, cultuur en hedendaags leven. Prachtige kleurenfoto’s, gedetailleerde plattegronden, tekeningen en dwarsdoorsneden. Uitgebreide praktische informatie, adressen van hotels, restaurants, winkel. Uitgezette wandelingen en autotochten.

Nederlandstalige uitgave van de National Geographic Reisgids. Een mooie lay-out maakt de omvangrijke gids goed toegankelijk. De gids start met een hoofdstuk over geschiedenis en cultuur met aparte paragrafen over de Vietnamese keuken, cultuur en religie. Op pagina 59 begint de gids met de hoofdstad Hanoi en omgeving. Vervolgens komt het gehele land, met bijna 87 miljoen inwoners, aan bod van het noorden, Centraal-Vietnam, Hue, de kust, de hooglanden, Ho Chi Minh-stad tot de Mekongdelta. De beschreven onderwerpen zijn goed gekozen, er is veel aandacht voor cultuur. Het boek eindigt met 30 pagina’s reisinformatie en een lijst met accommodaties. Prachtig als kennismaking al was het maar vanwege de fotografie. De gids is rijk geillustreerd met een groot aantal detailkaarten en foto’s in kleur en met name de (vaak opengewerkte) reconstructietekeningen zijn heel verhelderend. De uitslaande flappen bevatten overzichtskaarten. Met register. Gedrukt op glossy papier in een klein lettertype

Reisgids National Geographic Vietnam | Kosmos kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids National Geographic Vietnam | Kosmos:
ISBN Nummer: 9789021573090
Categorie:Reisgids
Uitgever: Kosmos
Continent: Azië
Land: Vietnam
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 272