Reisgids – Natuurgids Landschapsgids Drenthe | Drents Landschap

Reisgids - Natuurgids Landschapsgids Drenthe | Drents Landschap de zwerver
Bestel het boek Reisgids – Natuurgids Landschapsgids Drenthe | Drents Landschap online bij DeZwerver.nl voor slechts 17.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789083028408. De bezorgkosten van dit over Nederland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


In ons jubileumjaar presenteren wij vol trots onze Landschapsgids Drenthe. 85 jaar geleden werd Stichting Het Drentse Landschap opgericht omdat men destijds dacht dat het laatste uur van de Drentse natuur geslagen had. Sinds de oprichting is onze stichting zich blijven inzetten voor de kostbare natuur van Drenthe en haar unieke landschap. Het Drentse Landschap beheert inmiddels zo’n 9000 hectare natuurterreinen. Daarnaast heeft onze stichting de zorg voor zo’n 300 gebouwen en ander waardevol erfgoed. In deze gids worden veel van deze pareltjes in beeld gebracht en maak je kennis met hun indrukwekkende geschiedenis. 
 
De 240 pagina’s tellende uitgave is een naslagwerk én inspiratiegids boordevol foto’s, tips en illustraties. De Landschapsgids Drenthe neemt je mee naar de mooiste plekjes van Drenthe. Natuur die behouden bleef omdat Het Drentse Landschap zich ervoor heeft ingezet. Wij hopen je met deze gids te inspireren en motiveren om ook in beweging te komen. Om eropuit te trekken én om op te komen voor alles wat onze bescherming en zorg verdient. Er is bovendien een handige overzichtskaart van Drenthe bijgevoegd.

Reisgids – Natuurgids Landschapsgids Drenthe | Drents Landschap kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids – Natuurgids Landschapsgids Drenthe | Drents Landschap:
ISBN Nummer: 9789083028408
Categorie:
Uitgever: Drents Landschap
Continent: Europa
Land: Nederland
Regio: Drenthe
Taal:
Aantal pagina’s: 338