Reisgids Noord Scandinavië | Elmar

Reisgids Noord Scandinavië | Elmar de zwerver
Bestel het boek Reisgids Noord Scandinavië | Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 19.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038925547. De bezorgkosten van dit Reisgids over Noorwegen zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden.

Het Reishandboek Noord-Scandinavië geeft je veel informatie over de bezienswaardigheden en de geschiedenis van het uiterste noorden van Scandinavië. Ook tips voor accommodaties, informatie over de cultuur en flora en fauna komen ruimschoots aan bod. Door de handige kaarten en duidelijke plattegronden kun je makkelijk je weg vinden.
 
Uitgestrekte vlakten met mos en korstmos, toendra’s zo ver de horizon reikt, een jagende laplanduil in de schemer, tienduizenden alken en zeekoeten op een vogelrots, indringend licht, rode en blauwe kuststadjes, een eland die in de verte de weg oversteekt, kuddes rendieren die in rap tempo voorbij snellen. Noord-Scandinavië is dramatisch en uitgestrekt. Bezoekers komen ogen te kort, alle zintuigen staan op scherp.
 
De boeiende Samen bevolken het noorden met hun rendieren. De Lofoten kenmerken zich door hardwerkende vissers en kunstenaars die maar geen genoeg kunnen krijgen van het prachtige licht en het indrukwekkende landschap. De Noordkaap is voor velen een pelgrimsdoel op zich. Het Reishandboek Noord-Scandinavië staat vol met wandeltips en verdeelt zijn aandacht over het noordelijk deel van drie landen: Finland, Zweden en Noorwegen.

Reisgids Noord Scandinavië | Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Noord Scandinavië | Elmar:
ISBN Nummer: 9789038925547
Categorie:Reisgids
Uitgever: Elmar
Continent: Europa
Land: Noorwegen
Regio: Noord Noorwegen
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 352