Reisgids Oeganda – Uganda | Elmar

Reisgids Oeganda - Uganda | Elmar de zwerver
Bestel het boek Reisgids Oeganda – Uganda | Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 19.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038925349. De bezorgkosten van dit Reisgids over Oeganda zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden
 
In het reishandboek Uganda (Oeganda) vind je uitgebreide informatie over de bezienswaardigheden van dit bijzondere land. Deze reisgids laat je ook kennismaken met de historie, de flora en de fauna van Uganda. Het bevat veel praktische tips over het dagelijks leven in Uganda en over het bezoeken van nationale parken en wildreservaten. Dit reishandboek kan je gebruiken als leidraad bij je voorbereidingen van een onvergetelijke reis, maar ook als informatiebron als je meer wilt weten over het land en de bevolking van Uganda. Het reishandboek Uganda, geschreven door een Nederlandse auteur, is een must-have voor elke reiziger die interesse heeft in Uganda.
 
Bezienswaardigheden Uganda
Uganda ligt in Centraal-Afrika en heeft als buurlanden Tanzania, Rwanda, R.D. Congo, Soedan en Kenia. Het land heeft het hele jaar door een aangenaam klimaat. De vele nationale parken brengen de reiziger dicht bij de natuur met haar berggorilla’s, chimpansees, zebra’s, buffels en groot wild. In de Nijl komen veelvuldig krokodillen en nijlpaarden voor. Uganda is bovenal een paradijs voor vogelliefhebbers: er zijn meer dan 1000 soorten. Op de toppen van het Rwenzorigebergte ligt eeuwige sneeuw en aan de voet ontspringt de Nijl, die via het Victoriameer richting Middellandse Zee stroomt.
 

Reisgids Oeganda – Uganda | Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Oeganda – Uganda | Elmar:
ISBN Nummer: 9789038925349
Categorie:Reisgids
Uitgever: Elmar
Continent: Afrika
Land: Oeganda
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 322