Reisgids PassePartout Beleef Corsica | Edicola

Reisgids PassePartout Beleef Corsica | Edicola de zwerver
Bestel het boek Reisgids PassePartout Beleef Corsica | Edicola online bij DeZwerver.nl voor slechts 22.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789493160514. De bezorgkosten van dit over Frankrijk zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Alle clichés over Corsica zijn waar: berg in zee, eiland van de schoonheid, vogeleiland, eiland van de liefde, vlindereiland, eigenzinnig en karaktervol, Frankrijk in het klein, noem maar op. Dat idee zal na het lezen van Beleef Corsica niet anders zijn. Wat voor de één een feest der herkenning zal zijn, zal voor een ander als een openbaring worden ervaren. Zoveel moois en verscheidenheid op één eiland: Île de Beauté.
 
Wilbert Geers (1957) verruilde na ruim 30 jaar zijn, met veel plezier vervulde onderwijsloopbaan, voor een eigen bedrijf. Hierin weet hij zijn passie voor Corsica, die is uitgebreid met het eiland Sardinië en die hij samen met zijn vrouw Priscilla sinds 1996 deelt, ook een plaats te geven. Jaarlijks fotograferen zij samen veel, met de meest uiteenlopende camera’s. Dit heeft geleid tot een enorm arsenaal aan foto’s. De opgedane ervaringen en belevenissen dragen zij uit in presentaties op o.a. beurzen, publicaties, adviezen, de eigen websites en smartphone-apps.

Reisgids PassePartout Beleef Corsica | Edicola kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids PassePartout Beleef Corsica | Edicola:
ISBN Nummer: 9789493160514
Categorie:
Uitgever: Edicola
Continent: Europa
Land: Frankrijk
Regio: Corsica
Taal:
Aantal pagina’s: 160