Reisgids PassePartout Eden Valley en Yorkshire Dales | Edicola

Reisgids PassePartout Eden Valley en Yorkshire Dales | Edicola de zwerver
Bestel het boek Reisgids PassePartout Eden Valley en Yorkshire Dales | Edicola online bij DeZwerver.nl voor slechts 22.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789493160453. De bezorgkosten van dit over Engeland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Dertig jaar geleden was de noordwestelijke Settle-Carlisle Railway nog ten dode opgeschreven. Tegenwoordig vervoert Engelands mooiste spoorlijn ieder jaar duizenden mensen door twee streken: de nog onontdekte Eden Valley met haar glooiende graanvelden, en de ruige, romantische heuvels van de Yorkshire Dales. In dit boek stap je telkens uit op een van de Victoriaanse stationnetjes, vanwaar je de omliggende omgeving gaat ontdekken. De gebieden zijn meer verbonden dan je op het eerste gezicht zou denken: door hun geschiedenis, hun markante natuur en geologie, en door de alomtegenwoordigheid van schapen. Niet voor niets is het schaap het embleem van het Yorkshire Dales National park, waar ook een groot deel van de Eden Valley onder valt.
 
Schrijver en historica Eva Moraal bewandelde honderden paden en bezocht vele plekken in de twaalf jaar dat ze de streken bezocht. Inmiddels beschouwt ze deze als haar tweede thuis. Zij vertelt de oude én nieuwe verhalen van de streken, mede aan de hand van enkele bijzondere lokale inwoners.
 

Reisgids PassePartout Eden Valley en Yorkshire Dales | Edicola kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids PassePartout Eden Valley en Yorkshire Dales | Edicola:
ISBN Nummer: 9789493160453
Categorie:
Uitgever: Edicola
Continent: Europa
Land: Engeland
Regio: Noord Engeland
Taal:
Aantal pagina’s: 160