Reisgids Reishandboek Aruba | Elmar

Reisgids Reishandboek Aruba | Elmar de zwerver
Bestel het boek Reisgids Reishandboek Aruba | Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 16.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038925318. De bezorgkosten van dit Reisgids over Nederlandse Antillen zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden
 
Aruba heeft als populaire vakantiebestemming in het Caribische gebied veel te bieden.
Slenter door Oranjestad en ontdek de mooie historische panden. Verken de boca’s van de ruige noord- en oostkust en ervaar Aruba op zijn wildst in Arikok Nationaal Park. Geniet van het panorama rond de California-vuurtoren of duik met een snorkel in zee bij Baby Beach of Mangel Halto. Bedwing een kiteboard bij Fisherman’s Hut of Boca Grandi. Huur een paard en draaf langs de rotsen en bloeiende cactussen naar de Natural Pool. In Aruba zal je je niet snel vervelen.
 
Het reishandboek Aruba is opgebouwd uit drie delen: achtergronden, praktische informatie en bezienswaardigheden.
Het vervoer naar Aruba, restaurants en mogelijke activiteiten komen uitgebreid aan bod. Ook de geschiedenis van het eiland, de flora en fauna en cultuur worden beschreven. Handige overzichtskaartjes zorgen ervoor dat je je weg vindt in Oranjestad en op de rest van het eiland. Het reishandboek Aruba is door een Nederlandse auteur geschreven en is ideaal voor de breed geïnteresseerde reiziger.

Reisgids Reishandboek Aruba | Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Reishandboek Aruba | Elmar:
ISBN Nummer: 9789038925318
Categorie:Reisgids
Uitgever: Elmar
Continent: Midden-Amerika
Land: Nederlandse Antillen
Regio: Aruba
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 168