Reisgids Reishandboek Bonaire | Elmar

Reisgids Reishandboek Bonaire | Elmar de zwerver
Bestel het boek Reisgids Reishandboek Bonaire | Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 16.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038925325. De bezorgkosten van dit Reisgids over Nederlandse Antillen zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden
 
Het reishandboek Bonaire is een onmisbare reisgids als je op vakantie gaat naar dit Caribische eiland. Naast informatie over de geschiedenis en de flora en fauna van Bonaire geeft deze reisgids ook duidelijke informatie over de bezienswaardigheden, het nationaal park en de beste duikplaatsen. De gids bestaat uit drie delen: achtergronden, praktische informatie en bezienswaardigheden. Het reishandboek Bonaire is een ideale reisgids om mee te nemen als je op (duik)vakantie gaat naar Bonaire.
 
Snorkelen en duiken in Bonaire
Bonaire is een aangenaam rustig eiland in de Caribische Zee en maakt deel uit van de Nederlandse Antillen. Het is een geliefde bestemming voor snorkelaars en sportduikers want het is er verbazend mooi onder water. De zee rondom het eiland is beschermd gebied. De koraalriffen zijn daardoor vrijwel onaangetast en de vispopulatie is onvoorstelbaar gevarieerd. Het tropische klimaat is heel aantrekkelijk en er is op het eiland veel natuurschoon te ontdekken zoals de duizenden karakteristieke flamingo’s. Bonaire is een bijzondere bestemming waar iedere bezoeker met veel plezier aan terug zal denken.
 

Reisgids Reishandboek Bonaire | Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Reishandboek Bonaire | Elmar:
ISBN Nummer: 9789038925325
Categorie:Reisgids
Uitgever: Elmar
Continent: Midden-Amerika
Land: Nederlandse Antillen
Regio: Bonaire
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 166