Reisgids Reishandboek Curaçao | Elmar

Reisgids Reishandboek Curaçao | Elmar de zwerver
Bestel het boek Reisgids Reishandboek Curaçao | Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 16.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038924816. De bezorgkosten van dit Reisgids over Nederlandse Antillen zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Het Reishandboek Curaçao geeft je veel informatie over de bezienswaardigheden en de geschiedenis van het eiland. Ook tips voor accommodaties, informatie over de cultuur en flora en fauna komen ruimschoots aan bod. Door de handige en duidelijke plattegronden kan je makkelijk je weg vinden op het eiland. De voertaal in Curaçao is Papiaments maar met Nederlands kan je je ook prima redden. Om toch een aantal woorden Papiaments te kunnen spreken bevat deze reisgids een compacte woordenlijst. Kortom, een ideale reisgids boordevol informatie en tips over het schitterende Curaçao.
 
Zonvakantie Curaçao
Curaçao, het grootste ABC-eiland, ontvangt jaarlijks steeds meer bezoekers. Dat heeft alles te maken met het heerlijke klimaat, de stranden, de diepblauwe zee met koraalriffen en prachtige vissen en de architectonische schoonheid van Willemstad. Daarbij is het eiland een bruisende melting pot. De bevolking, de taal, de keuken en de cultuur zijn een bijzondere mix van Afrikaanse, Zuid-Amerikaanse en Europese invloeden. Curaçao is niet zonder zorgen, maar de sfeer is er vooral vrolijk en ongedwongen. Dit alles maakt dit kleine eiland in die grote zee tot een bijzondere reisbestemming.

Reisgids Reishandboek Curaçao | Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Reishandboek Curaçao | Elmar:
ISBN Nummer: 9789038924816
Categorie:Reisgids
Uitgever: Elmar
Continent: Midden-Amerika
Land: Nederlandse Antillen
Regio: Curacao
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 168