Reisgids Reishandboek Filipijnen | Elmar

Reisgids Reishandboek Filipijnen | Elmar de zwerver
Bestel het boek Reisgids Reishandboek Filipijnen | Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 19.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038925622. De bezorgkosten van dit Reisgids over Filipijnen zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden Het Reishandboek Filipijnen beschrijft naast de bezienswaardigheden van dit bijzondere land ook praktische informatie. Deze reisgids laat je ook kennismaken met de historie, de flora en de fauna van de Filipijnen. Het bevat veel praktische tips over het dagelijks leven in de Filipijnen en over het bezoeken van de verschillende eilanden.

Dit Reishandboek kan je gebruiken als leidraad bij je voorbereidingen van een onvergetelijke reis. Het Reishandboek Filipijnen, geschreven door een Nederlandse auteur, is een must-have voor elke reiziger die interesse heeft in de Filipijnen. Strand en avontuur De Filipijnse archipel omvat circa 7100 eilanden en eilandjes, waarvan slechts een kwart permanent wordt bewoond. Hoewel de Filipijnen al sinds het begin van de jaartelling een belangrijke schakel vormen in de handel en de zeevaart tussen China en de Indische archipel, is het land nog maar weinig ontwikkeld. Een reis naar de eilanden biedt dan ook volop avontuur. De reiziger vindt er behalve een aangenaam klimaat en een boeiende flora een verbazingwekkend mooie onderwaterwereld. Duik-en dolfijnexcursies zijn daardoor erg populair. Ook de cultuurminnende reiziger en de liefhebber van een rustige strandvakantie komen er ruimschoots aan hun trekken

Reisgids Reishandboek Filipijnen | Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Reishandboek Filipijnen | Elmar:
ISBN Nummer: 9789038925622
Categorie:Reisgids
Uitgever: Elmar
Continent: Azië
Land: Filipijnen
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 330