Reisgids Reishandboek Finland | Elmar

Reisgids Reishandboek Finland | Elmar de zwerver
Bestel het boek Reisgids Reishandboek Finland | Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 17.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038925097. De bezorgkosten van dit Reisgids over Finland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Het Reishandboek Finland geeft veel informatie voor een actieve natuurvakantie. Met uitgebreide informatie over Helsinki, Turku en Tampere. Naast praktische informatie beschrijft de reisgids Finland 20 wandel-, fiets- en kanotips die de lezer wegwijs maken in de Finse natuur. Behalve alle bekende wintersporten als skiën en snowboarden zijn er allerlei extra activiteiten die in traditionele wintersportlanden niet voorkomen. Enkele voorbeelden zijn: een huskysafari, een rendiersledetocht of een wandeling op sneeuwschoenen. Kortom, een uitgebreide reisgids met veel informatie om mee te nemen naar het bijzondere Finland.
 
Een actieve vakantie en rust
Finland, het land van de duizend meren, wordt steeds populairder onder reizigers. Het moderne Scandinavische land is met vijf miljoen bewoners een van de dunst bevolkte landen van Europa. En het is precies die rust die het land zo aantrekkelijk maakt. In Finland word je omringd door natuur, schone lucht, ruimte en rust. Je moet er wel tegen kunnen, maar voor de meeste mensen is een vakantie naar Finland een weldadige ervaring waar je helemaal uitgerust en vol nieuwe energie van terugkeert.
 
Ondanks de rust valt er in Finland meer dan genoeg te beleven. Het is een cultureel land met veel festivals, musea, architectuur en design. Naast de kosmopolitische hoofdstad Helsinki, zijn steden als Turku en Tampere absoluut een bezoek waard. Finland nodigt uit tot een actieve vakantie.

Reisgids Reishandboek Finland | Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Reishandboek Finland | Elmar:
ISBN Nummer: 9789038925097
Categorie:Reisgids
Uitgever: Elmar
Continent: Europa
Land: Finland
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 300