Reisgids Reishandboek Gambia | Elmar

Reisgids Reishandboek Gambia | Elmar de zwerver
Bestel het boek Reisgids Reishandboek Gambia | Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 17.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038925448. De bezorgkosten van dit Reisgids over Gambia zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden
 
Het reishandboek Gambia geeft je veel praktische informatie en tips over dit Afrikaanse land. Naast achtergrondinformatie over de geschiedenis, de bevolking en de cultuur worden ook belevenissen van andere bezoekers aan Gambia uitgelicht. Leuk om tussen de feitelijke informatie te lezen. De bezienswaardigheden worden uitgebreid beschreven. Gambia heeft een reiziger veel te bieden en met het reishandboek Gambia op zak kun je dit Afrikaanse land gaan ontdekken.
 
Afrikaanse schoonheid
De kust van Gambia is van een exotische schoonheid: prachtige witte en onvervuilde stranden worden omzoomd door palmbomen. Landinwaarts kun je Afrika ontmoeten zoals dat er in de tijd van de slavenhandel waarschijnlijk heeft uitgezien. De bevolking is vriendelijk en vooral nieuwsgierig. Met een glimlach en een uitgestoken hand kun je overal terecht. Voor vogelliefhebbers en sportvissers is het land een paradijs. Veel plezier bij je ontdekkingsreis naar en in Gambia!

Reisgids Reishandboek Gambia | Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Reishandboek Gambia | Elmar:
ISBN Nummer: 9789038925448
Categorie:Reisgids
Uitgever: Elmar
Continent: Afrika
Land: Gambia
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 254