Reisgids Reishandboek Malta en Gozo | Elmar

Reisgids Reishandboek Malta en Gozo | Elmar de zwerver
Bestel het boek Reisgids Reishandboek Malta en Gozo | Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 17.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038926667. De bezorgkosten van dit over Malta zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden Het mediterrane Malta is een cultureel schateiland. Het zag prehistorische mensen, Romeinen, moslims, christelijke orderidders van Sint Jan, Fransen en Britten komen en gaan. Ze lieten hun erfenis achter. Tempelresten, historische vestingstadjes, ontzagwekkende (zee)forten, barokke kerken, strakke paleizen: het wemelt ervan. De een komt er voor een lange stedentrip, de ander voor de zee.

Geniet van een avondterrasje in Valletta, maak een pastorale wandeling op Gozo, struin door het oude Mdina of maak een bootexcursie langs de grillige kalkkust. Malta is een eigenzinnig eiland en daarom alleen al de moeite waard om te bezoeken.

* Veel achtergrondinformatie * Praktische informatie: onder andere accommodatie, vervoer, gezondheid, geldzaken etc. * Alle bezienswaardigheden * Kaarten en plattegronden in kleur

Reisgids Reishandboek Malta en Gozo | Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Reishandboek Malta en Gozo | Elmar:
ISBN Nummer: 9789038926667
Categorie:
Uitgever: Elmar
Continent: Europa
Land: Malta
Regio:
Taal:
Aantal pagina’s: 230