Reisgids Reishandboek Namibië & Botswana | Elmar

Reisgids Reishandboek Namibië & Botswana | Elmar de zwerver
Bestel het boek Reisgids Reishandboek Namibië & Botswana | Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 17.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038924823. De bezorgkosten van dit Reisgids over Botswana zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Met het Reishandboek Namibië & Botswana op zak hebben deze prachtige Afrikaanse landen geen geheimen meer voor je. Deze reisgids zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan je reis naar Namibië & Botswana kan beginnen. Tijdens de reis biedt het Reishandboek Namibië & Botswana je veel informatie over de bezienswaardigheden, de geschiedenis, cultuur en natuur van het land.
 
Hoewel bij het woord ‘safari’ aan Zuid-Afrika, Kenia of Tanzania gedacht wordt, is de diversiteit aan mogelijkheden in de combinatie van Namibië en Botswana veel groter en het is er veel rustiger. U komt sowieso in het noorden terecht waar beide landen samensmelten en dan ligt ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de Victoria watervallen onder handbereik.
Regelmatig een dag rust nemen in een van alle gemakken voorziene lodge waar het wild bij wijze van spreken uit je hand eet, is eenvoudig in te passen.
De kust van Namibië en de parken in het westen? Prachtig en spectaculair, dus doen als u er tijd voor heeft, maar ga er niet heen voor een strandvakantie.
 
U kunt de landen apart bezoeken, u kunt ook een combinatiereis (laten) samenstellen. Als u voldoende tijd heeft zou dat de beste optie zijn.

Reisgids Reishandboek Namibië & Botswana | Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Reishandboek Namibië & Botswana | Elmar:
ISBN Nummer: 9789038924823
Categorie:Reisgids
Uitgever: Elmar
Continent: Afrika
Land: Botswana
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 256