Reisgids Reishandboek Servië | Elmar

Reisgids Reishandboek Servië | Elmar de zwerver
Bestel het boek Reisgids Reishandboek Servië | Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 16.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038925110. De bezorgkosten van dit Reisgids over Servië zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden
 
Het reishandboek Servië neemt je mee op reis door de verschillende gebieden van Servië. Deze reisgids gaat uitvoerig in op de natuur, cultuur en geschiedenis van Servië, geeft achtergrondinformatie over de bezienswaardigheden en biedt praktische tips die je op weg helpt in dit nog grotendeels onontdekte land. Het is de enige Nederlandstalige reisgids over Servië!
 
De roerige geschiedenis heeft Servië een inspirerende culturele diversiteit en interessante monumenten nagelaten. Unieke opgravingen uit de Romeinse tijd liggen soms op een steenworp afstand van Middeleeuwse forten en kloosters. In de stadscentra loop je in een paar minuten van de Osmaanse bazaar naar het Habsburgse theater. De miljoenenstad Belgrado is tegelijkertijd een moderne stad met een bruisend uitgaansleven. De drukte daar staat in schril contrast met het uitgestrekte platteland, de woeste bergen en de ondoordringbare moerasgebieden.
 
Het reishandboek Servië heeft uitgebreide informatie voor de moderne reiziger die zijn of haar weg snel wil kunnen vinden. Duidelijke kaarten en up-to-date informatie van de Nederlandse auteur maakt het reishandboek Servië een onmisbare reispartner.

Reisgids Reishandboek Servië | Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Reishandboek Servië | Elmar:
ISBN Nummer: 9789038925110
Categorie:Reisgids
Uitgever: Elmar
Continent: Europa
Land: Servië
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 220