Reisgids Sint-Petersburg | Baedeker NL

Reisgids Sint-Petersburg | Baedeker NL de zwerver
Bestel het boek Reisgids Sint-Petersburg | Baedeker NL online bij DeZwerver.nl voor slechts 23.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9783829759656. De bezorgkosten van dit over Rusland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Een Nederlandstalige versie van de beroemde Baedeker reisgids: zeer gedegen, veel informatie en achtergronden, met veel kaartjes en illustraties. Echt een lust voor het oog en ook nog eens één van de betere en meest complete reisgidsen die er bestaan. Uitgevoerd met een hardere kaft en een mooi leeslint. 
 
De Baedeker gids combineert degelijke informatie over natuur, cultuur en geschiedenis met gastronomische thema’s. Uitgebreide en gedetailleerde beschrijving van alle hoogtepunten in alfabetische volgorde. Met interessante routes die leiden langs bezienswaardigheden en boeiende steden en dorpen. Veel praktische tips en informatie van ‘locals’. Apart katern met praktische informatie van A tot Z, én een zeer volledige uitneembare kaart. Bijna 200 jaar geleden begon in Duitsland een uniek succesverhaal: Karl Baedeker vond de reisgids uit. Zijn merknaam zou uitgroeien tot een synoniem voor de betere reisgids: elke Baedeker laat het beste zien dat een bestemming te bieden heeft.

Reisgids Sint-Petersburg | Baedeker NL kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Sint-Petersburg | Baedeker NL:
ISBN Nummer: 9783829759656
Categorie:
Uitgever: Baedeker NL
Continent: Europa
Land: Rusland
Regio:
Taal:
Aantal pagina’s: 330