Reisgids Sri Lanka | Insight Guides

Reisgids Sri Lanka | Insight Guides de zwerver
Bestel het boek Reisgids Sri Lanka | Insight Guides online bij DeZwerver.nl voor slechts 25.90. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789066554832. De bezorgkosten van dit Reisgids over Sri Lanka zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Een rijk geillustreerde reisgids met diepgaande teksten: één van de beste reisgidsen die er bestaan. Eerste deel bestaat uit een beschrijving van de unieke aspecten van de regio, daarna een deel echte reisgids en als afsluiting een deel met praktische informatie. De uitstekende informatie wordt vergezeld van prachtige foto’s en heldere kaarten. Niet alleen om mee te nemen, maar ook om vooraf en zelfs achteraf weer in de stemming te komen. Nederlandstalig.

Sri Lanka is het land van schitterende saffieren, smaakvolle thee, versierde olifanten, oude boeddhistische kloosters en jungles vol wilde dieren en bijzondere flora.

De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze kennismaken met dit aantrekkelijke eiland, dat eens bekend stond als Ceylon. In de eerste hoofdstukken leest u alles over de geschiedenis, de cultuur en de vele verschillende bevolkingsgroepen. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van het drukke Colombo naar de theeplantages van Nuwara Eliya. Van de stranden aan de zuidwestkust naar de tempels van Jaffna en de Culturele Driehoek met zijn prachtige oude monumenten. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina’s over onder andere ‘De tsunami’, ‘De legende van de Tand’ en ‘Ceylonthee’. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto’s maken deze gids compleet.

In het gedeelte ‘Reisinformatie’ vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Sri Lanka is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Reisgids Sri Lanka | Insight Guides kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Sri Lanka | Insight Guides:
ISBN Nummer: 9789066554832
Categorie:Reisgids
Uitgever: Insight Guides
Continent: Azië
Land: Sri Lanka
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 310