Reisgids Time to momo Den Haag | Mo’Media

Reisgids Time to momo Den Haag | Mo'Media de zwerver
Bestel het boek Reisgids Time to momo Den Haag | Mo’Media online bij DeZwerver.nl voor slechts 16.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789057679582. De bezorgkosten van dit Reisgids over Nederland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Leuke trendy reisgids met een kleurrijke beschrijving van cafe’s, restaurants, bijzondere winkels en musea, uitgaanstips en – het leukste – een zestal wandelingen door de meest interessante delen van de stad. Handzaam formaat, veel illustraties, met kaartjes.

Dit is de vernieuwde versie van de 100% Den Haag reisgids! Hoogste tijd om Den Haag te ontdekken! Leer de stad kennen zoals Haagse Harry ‘m kent, zoals Maxima ‘m kent en zoals de jongens van Direct ‘m kennen. Alle facetten dus, van Haagse Markt en Chinatown tot Paleistuin en Jeneverproeverij. En of het nu om shoppen gaat, cultuur en kunst, muziek of eten, alles komt aan bod en je vindt in iedere wijk verrassende hotspots, historische gebouwen of hoogstandjes in design. Wij laten je precies zien waar je moet zijn. 
 
Met time to momo Den Haag op zak kun je 100% onvoorbereid het vliegtuig in stappen. Met onze routes leiden wij je namelijk langs al onze favoriete adressen in de stad en delen we alleen de échte highlights met je. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores. Wij willen dat je 100% van je citytrip geniet!

Reisgids Time to momo Den Haag | Mo’Media kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Time to momo Den Haag | Mo’Media:
ISBN Nummer: 9789057679582
Categorie:Reisgids
Uitgever: Mo’Media
Continent: Europa
Land: Nederland
Regio: Zuid-Holland
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 112