Reisgids Trotter 48 Parijs | Lannoo

Reisgids Trotter 48 Parijs | Lannoo de zwerver
Bestel het boek Reisgids Trotter 48 Parijs | Lannoo online bij DeZwerver.nl voor slechts 12.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789401410236. De bezorgkosten van dit Reisgids over Frankrijk zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


De beroemde en terecht gewaardeerde reisgidsen uitgever Trotter heeft nu een mooie serie stadsgidsen op de markt gebracht. Uitgevoerd in harde kaft staan deze zoals gebruikelijk vol met informatie. Niet alleen de bezienswaardigheden maar ook de info hoe je er moet komen, wat je er niet mag missen etc. 

Het beproefde Trotter-recept in een trendy uitvoering met tientallen kleurenfoto’s van de bekendste citytripbestemmingen. Beroemd om zijn betrouwbare keuze van horeca- en shoppingadressen, berucht om zijn eigenzinnige classificatie van bezienswaardigheden. Uitgebreide selectie accommodaties, restaurants, cafés en shops voor elk budget en elke stemming. Met uitneembare full colour plattegrond van de stad en kaart van het openbaar vervoer. Stadsgids met de looks van een hippe notebook, passend in elke tas. Harde kaft in simili-leder met elastische sluitband. Het Trotter-logo en de bestemming discreet embossed in de frontcover. Met notitiepagina’s om een reisdagboekje bij te houden.
 
Een citytrip in 48 uur? Dan is Trotter 48 de perfecte gids.

Reisgids Trotter 48 Parijs | Lannoo kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Trotter 48 Parijs | Lannoo:
ISBN Nummer: 9789401410236
Categorie:Reisgids
Uitgever: Lannoo
Continent: Europa
Land: Frankrijk
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 360