Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Barcelona | Kosmos

Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Barcelona | Kosmos de zwerver
Bestel het boek Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Barcelona | Kosmos online bij DeZwerver.nl voor slechts 17.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789021571874. De bezorgkosten van dit Reisgids over Spanje zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Wat & Hoe Stad & Streek Barcelona bevat de Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten en verrassende wandelingen. Raadpleeg de vele adressen waar je volgens insiders het beste kunt overnachten, eten, winkelen en uitgaan. Wat & Hoe Stad & Streek Barcelona is praktisch in gebruik door een handige indeling en kleurgebruik, en biedt je alle informatie en tips over bezienswaardigheden om de massa voor te blijven.
 
Het mediterrane leven op de terrassen en pleinen van Barcelona is een feest, en de verleidelijk uitgestalde tapas zijn onvergetelijk. Met meer dan vijftig musea en de prachtige architectuur raak je niet uitgekeken. Barcelona biedt alles, van sightseeing tot shoppen, van siësta’s tot een bruisend nachtleven.
 
Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat & Hoe Stad & Streek gidsen zijn complete reisgidsen voor een vakantie waarmee je zowel de steden als de mooiste plekjes in de omgeving kunt ontdekken.

Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Barcelona | Kosmos kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Barcelona | Kosmos:
ISBN Nummer: 9789021571874
Categorie:Reisgids
Uitgever: Kosmos
Continent: Europa
Land: Spanje
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 240