Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Denemarken | Kosmos

Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Denemarken | Kosmos de zwerver
Bestel het boek Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Denemarken | Kosmos online bij DeZwerver.nl voor slechts 17.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789021573519. De bezorgkosten van dit over Denemarken zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Wat & Hoe Stad & Streek Denemarken bevat de Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten en verrassende wandelingen. Raadpleeg de vele adressen waar je volgens insiders het beste kunt overnachten, eten, winkelen en uitgaan. Wat & Hoe Stad & Streek Denemarken is praktisch in gebruik door een handige indeling en kleurgebruik, en biedt je alle informatie en tips over bezienswaardigheden om de massa voor te blijven.
 
Denemarken is niet alleen het land van Lego, Hans Christian Andersen en Vikingen. Ontdek de Deense Waddenkust en stranden, fiets langs pretpark Tivoli of De kleine zeemeermin in dé fietsstad Kopenhagen, of kom tot rust op vakantieeiland Bornholm. Zo ervaar je hygge, de Deense kunst van het leven.
 
Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat & Hoe Stad & Streek gidsen zijn complete reisgidsen voor een vakantie waarmee je zowel de steden als de mooiste plekjes in de omgeving kunt ontdekken.

Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Denemarken | Kosmos kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Denemarken | Kosmos:
ISBN Nummer: 9789021573519
Categorie:
Uitgever: Kosmos
Continent: Europa
Land: Denemarken
Regio:
Taal:
Aantal pagina’s: 236